Календар оновлень:

Події міста:Сьогодні, 08:20
Документи:09.09.2010, 15:22
Полтавцям до відома:09.09.2010, 13:02
Відеоблог:02.08.2010, 13:34
Заяви прес-служби:22.02.2010, 15:28

Останнє оновлення: 10.09.2010, 08:20
ГородянамПідприємцям Інвестиції Полтава туристична For the foreign visitors  
Місто Міська влада Події міста Документи Приймальня Всі розділи
Полтава

Офіційний сайт Полтавської міської ради
та виконавчого комітету

Полтава — перлина України,
її історична і духовна скарбниця —
місто, в якому хочеться жити.

Форум

Форуми / Актуальні проблеми міста

Теми цього форуму:

Здравствуйте! Скажите, пожалуйста, когда в авиагородке пешеходам можно будет безопасно передвигаться по тротуарам? Пешеходные дорожки находятся в ужасном состоянии! Тротуар по левой стороне улицы весь разрушен. Более-менее нормально можно было ходить по правой стороне, но там уже больше 3-х лет загорожено мертвой стройкой…. Кстати, когда закончится эта долгоиграющая стройка? И когда в авиагородке будут нормальные тротуары? Какой Вы видите выход в сложившейся ситуации?
30.07.2010, автор: karrina, повідомлень: 0
Дом по адресу: Стешенко, 3, кв.118-119. В ванной в одной квартире — сквозные дыры на крышу, во второй течет крыша, заливает угол радиусом 80-100 см. Во время снегов и теперь в дождь в коридоре по стене — сочится влага, до пола. Крышу ремонтировали два года назад — течь стало еще больше. Жек (№2) смотреть отказывается и присылать рабочих. Проблема где-то на крыше. Мы предполагаем, что над нашими квартирами трубы и они прогнили. С ув., Наталья Шульман, кв. 119
12.07.2010, автор: Наталья Шульман, повідомлень: 0
Добрий день, шановний Андрій Всеволодович! Десь рік-півтора тому я писав на цьому сайті щодо стадіону у Полтаві. Тоді мені написали, що у нашому місті планується збудувати новий, сучасний стадіон біля співочого поля ім. Марусі Чурай. Але проходячи повз цю територію помічається що, як кажуть, "воз і нині там…". Немає навіть натяку що там щось планують робити. Я розумію, що свій відбиток наклала світова фінансова криза, але ж невже неможливо хоча б повільним темпом проводити будівництво? Адже, нажаль, стадіон Ворскла знаходиться дуже в плачевному стані: пластикові сидіння давно потребують заміни, немає даху, який би міг захистити глядачів під час негоди, незручні сходи… Я розумію, що міським можновладцям дуже зручно сидіти у ВІП-ложі, але звичайним вболівальникам не дуже комфортно перебувати в таких умовах… Завчасно дякую за відповідь!
12.04.2010, автор: Pel14, повідомлень: 0

Вхід:

Ім’я: 
Пароль: 
4+3= 
Ввійти